InfractionalJudet

Botoșănean depistat băut la volan la ceas de seară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România, deși era băut.

 

În data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în cooperare cu un echipaj de poliție, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Horia – județul Botoșani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean român.

În timpul discuțiilor purtate cu bărbatul aflat la volan, polițiștii de frontieră au observat că acesta emană halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat echipajului din cadrul Poliției Vlăsinești testarea cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Săveni pentru a i se recolta probe biologice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page