Sport

Dinamo a ratat victoria împotriva lui FC Botoșani

Dinamo a condus cu 2-0, însă a fost egalată înainte de final. Faza care a încins spiritele după ce Botoșani a primit penalty.

Dinamo a ratat dramatic victoria împotriva lui FC Botoșani, în condițiile în care minutul 76 conducea cu 2-0. „Câinii” au mai avut și un gol anulat de VAR în prima repriză.

Dinamo a ratat incredibil victoria cu FC Botoșani. Două decizii importante luate de arbitrul Sorin Vădana

Dinamo a rămas pentru moment pe locul trei în clasament cu 19 puncte, însă jucătorii lui Zeljko Kopic au rămas cu un gust amar după ce au avut meciul în mână aproape pe tot parcursul lui.

„Câinii” au reușit să se desprindă la 2-0 în minutul 45+2, dar reușita lui Cîrjan a fost anulat pentru henț. Botoșaniul a reintrat în meci după ce Kaprof a redus din diferență, la 6 minute după ce Dennis Politic marca pentru 2-0.

Finalul de meci a fost dinamitat de eroarea lui Golubovic din minutul 81, când a ieșit eronat și a comis un fault. Arbitrul Sorin Vădana a dictat lovitură de la unsprezece metri, iar Florescu a marcat de la punctul cu var. VIDEO AICI.

Dinamo a cerut penalty în minutul 90+11. VAR a intervenit din nou. Opruț eliminat în prelungiri

Dinamo a cerut de asemenea o lovitură de la unsprezece metri în prelungirile prelungilor. Olsen a căzut în careu și a acuzat o lovitură din partea unui adversar. După alte câteva minute în care faza a fost analizată cu arbitrajul video, s-a decis că nu a fost nimic regulamentar.

Finalul a devenit și mai dramatic după ce în minutul 90+5 a fost eliminat și Raul Opruț după ce arbitrul Sorin Vădana i-a arătat al doilea cartonaș galben.

Suporterii lui Dinamo au contestat vehement arbitrajul. Ultrașii au aruncat cu un scaun în direcția arbitrului

Suporterii lui Dinamo au huiduit fiecare decizie luată de arbitrul Sorin Vădana, mai ales pe finalul meciului. Centralul a fost nevoit să oprească meciul pentru câteva momente după ce ultrașii au aruncat cu un scaun pe teren.

Jucătorii lui Zeljko Kopic au fost de asemenea extrem de tensionați și au protestat în grup la deciziile arbitrului și ale asistenților Raul Constantin Ghiciulescu și Cosmin Bojan.

2-2 rezultat final și Dinamo are 17 puncte din 11 meciuri, în timp ce Botoșaniul e pe locul 15. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are doar 8 puncte din 10 partide.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page