Local

Scandal de proporții în Centrul Vechi din Botoșani. Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit

Un scandal violent a izbucnit marți seară în Centrul Vechi din Botoșaniîntre mai multe persoane. A fost nevoie de intervenția poliției.și trimiterea de echipaje suplimentare pentru a restabili ordinea.

Poliția a intervenit într-un scandal ce a avut loc în Centrul Vechi din Botoșani FOTO Captură Video
Poliția a intervenit într-un scandal ce a avut loc în Centrul Vechi din Botoșani FOTO Captură Video

Un scandal care a necesitat intervenția forțelor de ordine a avut loc marți seară în Centrul Vechi al municipiului Botoșani, potrivit informațiilor de la Antena 3. Conflictul a escaladat rapid, iar echipajul de poliție inițial trimis la fața locului a fost nevoit să solicite ajutoare suplimentare.

Conflictul a avut loc în parcarea unui supermarket din Centrul Vechi al municipiului Botoșani. Doi frați au început să se certe, iar la conflict s-au alăturat încă șase persoane. O femeie a alertat autoritățile printr-un apel la 112, iar un echipaj de poliție a sosit pentru a interveni și a calma spiritele.

Protagoniștii au devenit și mai agresivi, iar zeci de persoane s-au adunat în zonă, contestând arestarea tinerilor implicați în scandal. În urma acestei situații tensionate, echipajul de poliție a solicitat sprijin suplimentar, ceea ce a dus la sosirea a încă trei echipaje de poliție și a unui grup de jandarmi.

Scandalagiii au încercat să evadeze printre blocuri, dar au fost urmăriți, capturați și încătușați. De asemenea, mai multe persoane care s-au alăturat conflictului au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page