Important

Gala Excelenței culturii tradiționale botoșănene! Vezi când va avea loc

Centrul Creatiei Botosani (Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani), instituție publică de cultură a Consiliului Județean Botoşani, vă invită la Gala Excelenței culturii tradiționale botoșănene în data de 9 octombrie 2024, ora 17, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani!
Eveniment extraordinar care aduce în fața publicului spectator și telespectator frumusețea culturală tradițională a județului Botoșani.
Pe scenă vor urca Orchestra ,,Mugurelul” din Dorohoi, dirijor și director prof. Marcel Dupu, Fanfara din Vorona, Tezaurele Umane Vii ale județului Botoșani, soliști vocali și instrumentiști, Ansamblul de Jocuri Populare „Mărgineanca”, Ansamblul „Stejărelul – Vlăstarele lui Enescu” și Orchestra ,,Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă”, dirijor Ion Oloieru, manager Dan Doboș. Vor fi prezenți și meșteri populari din județul Botoșani.
După 18 ani, echipa TVR a emisiunii TEZAUR FOLCLORIC va fi din nou la Botoșani!
Cei interesați sunteti asteptati la sediul instituției (str. Unirii, nr. 10) începând cu data de 1 octombrie pentru a ridica invitațiile. O invitație va fi pentru două persoane!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page