AccidentEvenimentLocal

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această seară, pe DN 29, între localitățile Baisa și Vlădeni. În eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Tânăra de 21 de ani și mama acesteia se întorceau acasă, iar în localitatea Baisa au semnalizat stânga, iar motociclustul cu o viteză exagerată a încercat să evite impactul cu autoturismul și s-a lăsat pe partea carosabilă cu motorul și s-a izbit în mașină, motocicleta a zburat la 120 m distanță, iar tânărul de 35 de ani a rămas căzut pe asfalt.

„Un autoturism care se deplasa dinspre Suceava spre Botoșani, pe DN 29, în localitatea Baisa, ar fi efectuat viraj la stânga, împrejurare în care întra în coliziune cu un motociclist, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, motociclistul a decedat”, transmite Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, printre care și cea de terapie intensivă mobilă.

Echipajele medicale au constatat faptul că motociclistul, un bărbat de 35 de ani, era inconștient. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Conducătoarea auto, de 21 de ani, dar și mama acesteia, în vârstă de 40 de ani, au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Acestea erau conștiente și cooperante.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și au deconectat bornele bateriei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page