Politic

Eusebiu Cilibiu, AUR Botoșani: „Am semnat pactul propus de doamna Federovici, dar îl consider un act politicianist!!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Demersul  inițiat de doamna președinte al Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, de a  semna un pact pentru continuitatea proiectelor cu fonduri europene derulate în județul Botoșani de către toți candidații la președinția Consiliului Județean este un act politicianist din partea PSD.

Doresc să transmit inițiatorului acestui pact, care nu are nicio valoare juridică decât propaganda electorală, ca eu nu am nevoie de un pact semnat pentru a continua derularea proiectelor cu fonduri europene pentru județul Botoșani, deoarece acest lucru este obligatoriu, de la sine înțeles.  Mai mult decât atât aș vrea să subliniez faptul că este obligatoriu și să ne îndreptăm spre alte genuri de finanțări, alte proiecte care să accelereze dezvoltarea județului Botoșani, nu doar să o continuăm, așa cum ne spune PSD prin sloganul lor de campanie electorală . Ceea ce s-a realizat în județul Botoșani în ultimii patru ani de zile, consider că este total insuficient ca la nivelul anului 2024 să existe doar aceste investiții.

Știm foarte bine cum stăm la capitolul  utilităților de apă și canalizare sau infrastructură rutieră și multe altele care lipsesc cu desăvârșire, dar noi, aparent, suntem ”în dezvoltare”.

Mai mult decât atât, suntem cu mult în urmă față de alte județe din țară, care ajung cu rapiditate județele cotate, ca fiind cele mai dezvoltate din țară. Din ultimele date oficiale prezentate în presa natională, județul Btoșani se află la coada clasamentului atunci când se vorbește despre dezvoltarea județelor.

Deci,  nu doar că vom respecta  acel pact, vom accelera ritmul proiectelor de investiții pentru a demonstra botoșănenilor că administrația se invață cu repeziciune dacă ești un bun manager și ai dorința puternică de a dezvolta și a prospera  în toate sectoarele de activitate din județul nostru.

Dragi botoșăneni, eu vreau să pot contribui pentru dezvoltarea acestui județ cu mult mai mult, pentru că avem nevoie de proiecte ca de aer pentru a ne putea dezvolta comunitatea din care facem parte cu toții. Acest pact neavând valoare juridică eu l-am semnat fără nicio problemă,  dar îl consider un act politicianist!!

 

ing. Eusebiu- Laurențiu Cilibiu

Candidat la președinția Consiliului Județean Botoșani

 

(Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor, Cod Mandatar Financiar 21240330)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page