Politic

USR Botoșani: Să ne simțim în cartierele noastre ca acasă!

This content has been archived. It may no longer be relevant

V-ați săturat de străzile sufocate de mașini? Se plâng copiii că nu au unde să joace un fotbal din cauza mașinilor care au inundat străduțele și cartierele? Cu siguranță! Un primar responsabil, alături de un consiliu local realmente interesat de nevoile oamenilor și nu de jocurile politice, ar fi găsit soluția și ar fi aplicat-o cu ani în urmă.

Municipiul Botoșani ar fi trebuit să aibă la această oră câte două-trei parcări subterane sau supraetajate, în fiecare cartier, care să strângă mașinile de pe aleile și arterele de circulație. Una  dintre prioritățile Alianței Dreapta Unită pentru următorii ani este realizarea de urgență a acestor zone de parcare. Orașul este al oamenilor, iar mașinile trebuie să ne facă viața mai ușoară, fără să simțim că ne sufocă orașul. Alianța Dreapta Unită va construi parcări etajate și subterane pentru a rezolva problema spațiului și a elibera teren pentru noi proiecte!

Avem nevoie de o reorganizare a terenurilor pentru a ne simți în cartierele noastre ca acasă. Spațiile verzi vor putea fi extinse, creându-se zone de relaxare cu o mai  mare intimitate decât marile parcuri. Terenurile de joacă vor putea fi aproape de copii, iar mici spații de mișcare dotate cu coșuri de baschet sau porți de fotbal ar fi deliciul tinerilor ce nu au unde să facă un sport în prezent, aproape de casă și fără costuri consistente.

Platformele de gunoi trebuie cu siguranță modernizate. Soluții de plasare subterană a acestora sunt folosite în Vestul Europei de zeci de ani. Nu visăm frumos când cerem și pentru Botoșani așa ceva. Până atunci, însă, colectarea selectivă, curățarea lor corespunzătoare și minime lucrări de modernizare ar putea să le facă mai puțin deranjante pentru cei ce locuiesc în apropiere.

Străduțele dintre blocuri, ca și trotuarele adiacente și-ar putea schimba fața dacă cineva cu putere de decizie chiar ar fi atent la ce se întâmplă în fiecare cartier și la doleanțele cetățenilor. Trotuarele stricate, sau chiar inexistente, sunt acum un real pericol pentru botoșăneni.

Fiecare cartier are farmecul și nevoile sale. Prin gestionarea eficientă a locurilor de parcare, Alianța Dreapta Unită va crea spațiul necesar pentru locuri de joacă, zone de relaxare sau reamenajarea zonelor pentru depozitarea deșeurilor.

”Fie că vorbim de mai mult spațiu verde, de reabilitarea trotuarelor sau doar de mai multă curățenie, vom interveni în fiecare zonă în funcție de nevoile punctuale. Vom ține legătura cu botoșănenii, așa cum noi, cei de la USR, am făcut-o și în ultimii ani și vom răspunde prompt cu soluțiile necesare pentru a rezolva din problemele existente. Din păcate mulți botoșănenei se plâng că vocile lor nu sunt auzite la nivelul primăriei. Alianța Dreapta Unită cu siguranță va schimba această realitate”, a declarat Raluca Curelariu, candidatul Dreptei Unite pentru Primăria Botoșani

Pe 9 iunie botoșăneni îi vor alege pe cei care să dea o altă față Municipiului Botoșani.

Pe 9 iunie vor fi aleși adevărații constructori ai Botoșaniului, tineri care, sătui de lenea și incompetența celor de la PSD și PNL, pot moderniza Botoșaniul.

Șansa lor depinde de votul tău!

Votează Alianța Dreapta Unită! Schimbă Calea Botoșaniului!

 

(Material comandat de către partidul Uniunea Salvați România, parte a Alianței electorale Alianța Dreapta Unită CMF 21240009)

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page