Politic

Realitatea TV a comentat programul „Școli de meserii pentru Botoșani” al lui Lucian Trufin – VIDEO

This content has been archived. It may no longer be relevant

Postul național de televiziune Realitatea TV a prezentat în jurnalele de știri programul propus de candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean, Lucian Trufin, privind înființarea de școli de meserii în județul Botoșani. În cadrul știrilor legate de acest subiect, Realitatea TV a relatat despre școala de meserii de la Vlăsinești, înființată de Lucian Trufin în perioada în care era primarul localității.

Candidatul PSD vorbește în cadrul jurnalului de știri despre această soluție pe care a propus-o pentru a oferi tinerilor posibilitatea de a obține pe plan local un loc de muncă bine plătit, astfel încât să nu mai fie nevoiți să ia drumul străinătății pentru a-și asigura traiul de zi cu zi, la un nivel decent.

Lucian Trufin mai spune că e de apreciat atunci când televiziunile naționale prezintă lucruri bune despre județul Botoșani. „E un lucru bun atunci când programele pe care le propunem pentru dezvoltarea județului nostru sunt preluate în presa națională. Pe lângă faptul că e un fel de validare a propunerilor noastre social-democrate, cred că e foarte bine atunci când știrile naționale prezintă și lucruri bune despre județul Botoșani, așa cum e școala de meserii pe care am reușit să o înființez la Vlăsinești. Și dacă vom realiza mai multe astfel de școli de meserii, iar tinerii botoșăneni vor putea câștiga un salariu bun aici, acasă, atunci cred că județul nostru se va remarca la nivel național ca un model de succes pentru oprirea plecării tinerilor la muncă în străinătate”, a explicat candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page