Local

Botoșani a redevenit ORAȘUL COPIILOR pe 1 iunie! – FOTO

Dragi botoșăneni,

Pe 1 iunie, am transformat din nou Botoșaniul în Orașul Copiilor, oferind micilor noștri cetățeni o zi plină de bucurie, distracție și educație. Începând cu ora 10:00, Pietonalul Unirii a fost animat de Târgul „Micului Antreprenor”, unde copiii au avut ocazia să își arate talentele și să învețe despre antreprenoriat într-un mod distractiv și interactiv. Dragii noști, trebuie să știți că ați fost peste 300 de antreprenori și suntem tare mândri de voi!
Tot de la ora 10:00, strada Ștefan Luchian a găzduit Festivalul Internațional de Muzică „În suflet copii”, un eveniment cultural deosebit organizat în parteneriat cu Academia de Arte Modus Vivendi. Acest festival, desfășurat pe parcursul a două zile, a adus pe scenă tineri talentați din diverse colțuri ale lumii, creând o atmosferă de sărbătoare și multiculturalitate.
La ora 11:00, Carnavalul Personajelor de Poveste a pornit din fața Primăriei, defilând pe străzile centrale și ajungând în Parcul Mihai Eminescu – Parcul Copilăriei. Această paradă colorată a adus zâmbete pe chipurile celor mici și a adăugat o notă de magie orașului nostru.
În Parcul Copilăriei, ziua a continuat cu ateliere de lucru diverse, unde copiii au putut să își dezvolte creativitatea și să învețe lucruri noi. La ora 12:30, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache au pus în scenă „Elefănțelul curios”, un spectacol care a captivat audiența și a stârnit imaginația celor prezenți.
La Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, ziua a fost marcată de competiții sportive. Campionatul de Minifotbal și Campionatul de Tenis au adus împreună copii talentați și pasionați de sport, care și-au demonstrat abilitățile pe terenurile de joc. Felicitări pentru efort și pentru modul profesionist în care ați jucat.
Cinema Unirea a pus la dispoziția copiilor și însoțitorilor filme și scurtmetraje educative, cu intrare gratuită, pe tot parcursul zilei.
Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestor evenimente! Multumim în special: Actorilor și întregului personal de la Teatrul Vasilache, Actorilor și întregului personal de la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani, personalului din cadrul Cinema Unirea Botosani, personalului din cadrul Cornisa Aquapark & Sports Botosani, personalului și elevilor din cadrul Liceul cu Program Sportiv Botoșani, voluntarilor din cadrul Club Interact Botosani, voluntarilor din cadrul Trupelor de Teatru Alter, EcoArt, Periferic, Drama, voluntarilor din cadrul Liceului Tehnologic “Elie Radu”, Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoşani, Liceului Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani și echipei Academia de Arte Modus Vivendi.
Am demonstrat încă o dată că Botoșani este cu adevărat Orașul Copiilor, un loc unde micii botoșăneni se pot bucura de copilărie într-un mod minunat și educativ!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page