Politic

Alianța Dreapta Unită (ADU): Soluții și Angajamente pentru Botoșani – FOTO

This content has been archived. It may no longer be relevant

Conferința de presă a candidaților Alianța Dreapta Unită pentru Soluții și Angajamente pentru Botoșani!
Cristina Lacatusu-Andrei a deschis conferința evidențiind risipa de resurse financiare de la nivelul Consiliului Județean. Ea a promis că, sub administrația Dreapta Unita, gestionarea fondurilor publice va fi făcută cu responsabilitate și transparență maximă.
George Popescu, primarul comunei Sulița, a atras atenția asupra problemelor critice de la compania de apă și a subliniat necesitatea unor soluții rapide și eficiente pentru a asigura servicii de calitate pentru toți cetățenii.
Viorel Iliuță, candidat la Consiliul Local Botoșani, a prezentat soluțiile echipei Dreapta Unita pentru îngroparea cablurilor. Aceste măsuri vor contribui la modernizarea orașului și la crearea unui mediu urban mai estetic și mai sigur.
Raluca Curelariu a încheiat conferința vorbind despre necesitatea de a pune capăt dominației PSD și PNL, pe care i-a descris drept „blestemul județului Botoșani și al orașului Botoșani.” Raluca a subliniat importanța unei administrații care să arate respect pentru alegători și să aibă grijă de fiecare cartier în parte.
„ PSD și PNL sunt blestemul acestui județ și al acestui oraș. Mă uit la sloganurile de campanile, mă uit la reclamele plătite și mă îngrozesc efectiv. Domnule Cosmin Andrei despre ce dezvoltare vorbim că o continuăm în condițiile în care de trei ani de zile nu sunteți în stare să faceți parcarea din spatele pieței, domnule Iftime cu ce tupeu vorbiți despre problemele de la apă când sunteți președintele unui partid care are la fel de mulți politruci ca Nova Apasersv și ca cei de la PSD. Domnule Trufin de unde ați ieșit și despre ce dezvoltare vorbim când PSD s-a perindat la conducerea acestui județ zeci de ani. Și nu am să-l uit pe domnul Flutur care vorbește de încredere în condițiile în care botoșănenii i-au dat ultima oară încrederea și-a bătut joc de ea, și-a a luat al treilea mandat efectiv la mișto. Până una alta, PSD și PNL se bat doar în campanie și doar când e vorba de proiectele botoșănenilor cum să le blcoheze. Când e vorba de împărțit bani și de pus oameni în funcții vă garantez că se înțeleg foarte bine. De asta sunt pe aceeași listă la europarlamentare.” a declarat Raluca Curelariu, candidatul Alianței Dreapta Unită ( USR, PMP și Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Botoșani
Pe 9 iunie, schimbați calea Botoșaniului!
Votează Dreapta Unita pentru o administrație dedicată, transparentă și eficientă. Împreună putem aduce schimbarea de care Botoșaniul are nevoie!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page