Politic

Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean a prevăzut în programul său pentru 2024-2028, extinderea rețelei de gaze pe traseul Botoșani-Săveni-Darabani

This content has been archived. It may no longer be relevant

În calitate de senator al județului Botoșani și de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean sunt preocupat de creșterea accesului botoșănenilor și al companiilor locale din toate zonele județului nostru la rețeaua de gaze naturale pentru a scădea costurile cu încălzirea pentru populație și cele de producție pentru firmele din Botoșani. Toți locuitorii județului Botoșani, indiferent de zona în care locuiesc trebuie să aibă acces la o infrastructură modernă de utilități publice, iar extinderea rețelelor de gaze reprezintă o prioritate în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean pentru 2024-2028”, a declarat Lucian Trufin.

Cel mai important proiect pentru aducțiunea de gaze naturale în județ propus de Lucian Trufin îl reprezintă extinderea rețelei de transport pe traseul Botoșani-Săveni-Darabani concomitent cu dezvoltarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale din fiecare localitate de pe traseul magistralei principale.

Îmi doresc să asiguăm extinderea rețelelor de utilități publice pentru a racorda la gaze naturale cât mai mulți botoșăneni și în același timp să sprijinim producătorii din județul nostru care își vor scădea costurile de producție prin conectarea la rețelele de gaze. Totodată este importantă scăderea costurilor tuturor familiilor și gospodăriilor din județul nostru care astăzi se încălzesc cu lemne, gazele naturale fiind o alternativă mult mai eficientă și mai ieftină”, a subliniat candidatul PSD.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page