CrimeLocal

Femeia de 47 de ani din Botoșani a fost ucisă de soț la câteva ore după ce poliția a plecat de la poarta lor

O femeie de 47 de ani din Botoşani a fost ucisă în casă, la câteva ore după ce poliţiştii au fost la uşa ei. Victima sunase la 112 în timp ce era lovită de soţ, dar agenţii au considerat că nu există risc iminent, aşa că au plecat. Bărbatul a aşteptat ca femeia să adoarmă şi a lovit-o în somn până la moarte, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Crima a avut loc în localitatea Hilișeu Horia din județul Botoșani. Mirela a fost omorâtă în somn de soţul ei, în vârstă de 54 de ani. Bărbatul avea des crize de gelozie, iar martorii spun că o bătea în mod repetat. Autorităţile ştiau situaţia. Chiar ieri femeia sunase la 112.

“E în fiecare duminică aici Poliţia, şi ieri a fost. Şi duminica trecută. Aici oricând e Poliţie. Şi nu s-a luat nicio măsură, nimic, nimic”, a declarat unchiul femeii.

A ucis-o din gelozie, la câteva ore după ce poliția a plecat de la poarta lor

“Au fost efectuate două apeluri în această luna, la 112, de către victimă. Unul pe 21 mai şi celălalt pe 26 mai. În ambele apeluri era sesizat scandal la domiciliu. S-a intervenit. Poliţiştii care au fost în acel moment au aplicat o sancţiune soţului pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru scandal. A fost completat formularul de risc pentru întocmirea ordinului de protecţie, însă din informaţiile oferite de femeie nu s-a stabilit că există risc iminent”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Mai mult decât atât, poliţiştii i-au invitat pe cei doi soţi la secţie o zi mai târziu pentru declaraţii. Bărbatul nu a mai aşteptat. Trupul Mirelei a fost găsit dimineaţă chiar de mama ei.

“El trebuia să se ducă azi dimineaţă la lucru, şi cred că să nu se mai ducă la Poliţie a aranjat treaba asta. Şi zice, lasă că te lucrez eu. Prin somn, a lovit-o, în pat, creierul e afară. Toată viaţa lui asta a spus, că “eu am să te omor şi eu am să mă spânzur. Ai să vezi tu!” O să vadă lumea ce o să fac eu. El era beţiv, bea întruna, şi de la băutură o temea pe dânsa de toţi oamenii, că de ce se uită la dânsa, că de ce aşa” a declarat mama victimei.

Cu o zi înainte, cei doi au fost invitaţi la o nuntă. Individul şi-ar fi ieşit din minţi

“Câte mi-a povestit şi mie. Îmi spunea la magazin că o bate, o muşca de mână, de sân o muşcat-o acum o săptămână şi întruna o bătea. O gelozea că o femeie foarte frumoasă era. Gopsodină, harnică, are doi copii, are doi nepoţi, nu s-a auzit nimic în sat de ea niciodată”, a declarat o vecină.

Bărbatul a ucis din gelozie. Cu o zi înainte, cei doi au fost invitaţi la o nuntă. Individul şi-ar fi ieşit din minţi pe motiv că femeia a atras mai multe priviri. După crimă, bărbatul şi-a luat zilele în curtea locuinţei.

Cei doi soţi aveau împreună doi copii. Doar anul trecut, Poliţia Română a înregistrat peste 80.000 de cazuri de violenţă domestică. Ultimele date arată că una din patru femei din ţara noastră este bătută de partenerul de viaţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page