ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Elevă obligată de doi botosaneni să se prostitueze pentru a-și achita datoriile legate de plata internatului

O elevă în vârstă de 17 ani a fost exploatată sexual luni în şir pe raza municipiului Rădăuţi, fiind obligată să facă sex pe bani în contul unei datorii pe care o avea faţă de un individ care i-a împrumutat 1.000 de lei pentru a-şi plăti datoriile la internatul liceului la care învăţa.

Minora, care provine dintr-o familie dezorganizată, a trecut prin experienţe traumatizante, fiind sechestrată şi agresată fizic. Avea 15-20 de clienţi pe zi, iar toţi banii îi erau luaţi de proxeneţi, scrie monitorulsv.ro.

Aceasta este povestea unui cutremurător caz investigat de ofiţerii Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

Audierile s-au terminat târziu în noapte, trei tineri fiind puşi oficial sub acuzare: Viorel Alexandru Nechita (24 de ani), din comuna botoşăneană Cristeşti, Ionel Calancea (21 de ani), zis „Budău”, din oraşul Vicovu de Sus, şi Bogdan Crihan (21 de ani), tot din comuna Cristeşti.

Minora prostituată a fost audiată ore în şir de procurorii DIICOT Suceava, iar adolescenta a povestit cum l-a cunoscut pe Viorel Alexandru Nechita, după ce a intrat la liceu, la Dorohoi.

Cei doi s-au împrietenit, iar la un moment dat, Nechita s-a oferit să-i dea suma de 1.000 de lei, pentru a-şi plăti datoriile pe care le făcuse la internatul şcolii.

Iniţial, povesteşte victima, tânărul de 24 de ani i-a spus că nu trebuie să-i dea banii înapoi, însă, după aproape o săptămână, i-a cerut să-i restituie banii.

Cum minora nu avea de unde să scoată 1.000 de lei, Nechita ar fi ameninţat-o că o duce „la produs” la Botoşani, iar după ceva vreme chiar a lovit-o cu maşina, aruncând-o într-un şanţ.

Aflând că are de-a face cu un individ violent, victima a acceptat până la urmă propunerea acestuia de a întreţine relaţii contra cost cu diferite persoane pentru a-şi plăti datoria.

Ca într-un scenariu de film, minora a scăpat de calvar chiar de către unul dintre clienţii care au plătit să facă sex cu ea. Aceasta a aflat povestea tristă a fetei şi i-a propus să se mute la el, oferindu-i protecţie. Cei doi au o relaţie, iar victima se află şi în prezent la locuinţa fostului ei client.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page