Liga 3

SPORT | Rohetki a revenit la antrenamentele Dorohoiului, insa a plecat un alt jucator

Dupa ce la primul antrenament din acest an, Andrei Rohetki a plecat, fiind suparat ca gruparea dorohoiana nu-l lasa sa plece la Rapid CFR Suceava, portarul Dorohoiului a revenit la sentimente mai bune si s-a prezentat la toate antrenamentele.

“E a fost la toate antrenamentele, s-a pregatit cu noi. Acum depinde daca presedintii se inteleg pentru un transfer al sau. Pana atunci el este jucatorul nostru”, a declarat Victor Bordeanu, delegatul celor de la FCM Dorohoi.

Andrei Rohetki a evoluat astazi in meciul contra echipei la care vrea sa mearga, Rapid CFR Suceava. Cu trupa lui Vespazian Colban se antreneaza si Mihai Listaru, dorohoienii avand in acest moment patru portari.

Transferul lui Homneac in impas

Atacantul celor de la FC Botosani, Tudor Homneac, nu se mai antreneaza cu dorohoienii de joi si asta pentru ca pe fir au intervenit oficialii de la Rapid CFR Suceava.

“La Homneac sunt ceva probleme. Cel mai probabil va juca tot la Suceava. El a fost imprumutat de Rapid CFR Suceava pentru un an. Era un jucator bun de care aveam nevoie, dar asta este”, a spus Victor Bordeanu.

Probabil suparati ca FCM-ul nu-l lasa liber pe Rohetki, sucevenii i-au transmis lui “KGB” ca este jucatorul lor pana la vara si asta pentru ca Rapid CFR l-a imprumutat pe jucator pentru un sezon.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page