Meteo

METEO | Ninsori, vânt şi polei se întorc în România. PROGNOZA PE TREI ZILE!

Miercuri, temperaturile continuă să scadă în jumătatea nordică, unde se apropie de mediile climatologice, respectiv maxime între minus 1 şi 5 grade.

În Moldova se răceşte uşor. Cerul va fi mai mult noros şi va ninge slab in jumătatea nordică a regiunii. Vântul nu trece de moderat, iar la amiază se vor înregistra 7 grade in Galaţi, 3 grade în Bacău şi la Iaşi şi minus 1 grad la Suceava.

Joi, în prima parte a zilei vremea va fi chiar plăcută, iar vântul este in general slab. Noaptea va continua să ploua în sud, iar în special în Moldova şi în zonele de munte se vor semnala ninsori.

Vineri, iarna se instalează cu toate manifestarile specifice – vânt, ninsoare şi polei. Vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare în toate regiunile, totusi, în Dobrogea predomină ploile, iar în Oltenia şi Muntenia la inceputul zilei se vor semnala lapoviţe şi viscoleşte ninsoarea în Moldova şi la munte. Temperatura aerului continuă să scadă, astfel la amiază se vor înregistra între minus 7 grade la Suceava şi 7 grade la Constanţa

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page