Accident

EVENIMENT | ACCIDENT nemaintalnit la Botosani! A intrat in plin intr-o masina ce era deja implicata intr-un accident grav – GALERIE FOTO

Un accident in lant s-a produs in aceasta dimineata la Manolesti Deal din cauza cetii, a carosabilului umed si a neatentiei la volan. Mai multe masini au fost avariate si trei persoane au fost ranite dupa ce soferii nu au mai putut stapani masinile.

Soferul unui autoturism Chevrolet se deplasa dinspre Botosani spre Ipotesti, iar intr-o curba a derapat, a patruns pe contrasens si a intrat in plin intr-un autoturism VW Passat care se deplasa dinspre Ipotesti spre Botosani.

accident2In urma accidentului, un barbat in varsta de 64 de ani, din VW Pssat, a suferit un traumatism de piramida nazala, iar un copil de 4 ani, din aceeasi masina, a suferit un traumatism de gamba dreapta si un traumatism cranio-facial.

Din autoturismul Chevrolet, un barbat in varsta de 53 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral si o plaga frontala.

accident1La doar cateva minute de la producerea accidentului, in timp ce oamenii legii faceau cercetari la fata locului, o soferita care se deplasa dinspre Botosani spre Ipotesti, de asemenea a derapat dupa curba si a intrat in autoturismul Chevrolet care fusese implicat in accident, rezultand avarierea autoturismului Renault Megane, cu care se deplasa femeia. Cei trei soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

accident0

Inainte de producerea acestui accident, o masina Seat, condusa de un politist, a intrat intr-un cap de pod, din cauza poleiului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page