Politic

POLITICA | Danut Pop, presedinte PER: “Sunt interese ca noi sa nu reusim sa avansam. Cred ca partidul poate ajunge la 6-7%”

Liderul Partidului Ecologist Român susţine că această formaţiune politică poate intra în parlament peste patru ani dacă nu vor mai fi scandalurile din trecut şi dacă tinerii vor ieşi la vot.

„E o problemă de mentalitate. Atâta timp cât votul se cumpără sau se influenţează. Majoritatea au fost pensionari şi asistaţi social. Sunt undeva la 70-80% dintre votanţi. Primarii şi toţi cei care sunt în partidele mari controlează votul. Noi nu am decât să încurajăm nemunca în ultimii ani şi nu să creem locuri de muncă. De asemenea, se mai practică votul pe bani. Noi aşteptăm ca tineretul să vină şi să înţeleagă că trebuie schimbată clasa politică din România. Problema este şi în interiorul partidului. Sunt interese ca noi să nu reuşim să avansăm. Cred că acest partid poate ajunge la 6-7% dar asta înseamnă muncă”, a spus Dănuţ Pop.

În urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie, au fost destituite birourile de conducere a 18 filiale judeţene deoarece rezultatele au fost foarte slabe. În unele judeţe, Partidul Ecologist nu a avut niciun candidat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page