Politic

LOCAL | PER Botosani si-a prezentat candidatul pentru primaria Draguseni alaturi de presedinte partidului de la nivel national

Partidul Ecologist Roman si-a prezentat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, candidatul la alegerile partiale locale de pe 3 februarie de la Draguseni. La aceasta conferinta a participat si presedintele partidului la nivel national, Danut Onut Pop (foto sus – centru).

“Ma bucur ca ma aflu aici. Avem langa noi aici un candidat care sa speram ca va face o figura frumoasa la Draguseni si sa mai avem inca un primar in judetul Botosani, dupa domnul Stredie de la Cristesti”, a declarat presedintele PER, Danut Onut Pop.

Alesul partidului pentru alegerile locale la functia de primar a comunei Draguseni este Dumitru Irimia (foto jos), cel care a mai candidat si la alegerile trecute, insa ca independent.PER 27“Am mai participat si in vara la alegeri ca independent. Eu sunt un tip independent, sunt un tip care iubeste curatenia si ma regasesc intr-un fel in partidul Ecologist. Le multumesc pentru ca m-au primit in sanul familiei ecologiste si ma lupt impreuna cu dumnealor pentru a castiga functia de primar in comuna Dreguseni”, a declarat Dumitru Irimia.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page