International

SPORT | Mutu si Ibrahimovici, egal pe “Parc des Princes”

Ajaccio, formatia la care evolueaza romanul Adrian Mutu, a obtinut o remiza pretioasa pe terenul liderului din campionatul Frantei, Paris Saint Germain, scor 0-0.

Cu Adrian Mutu titular, corsicanii au adoptat o tactica defensiva in fata lui Ibrahimovici si compania, aliniind cinci fundasi la start.

Prin urmare, oaspetii nu prea s-au remarcat in ofensiva in prima repriza, marile ocazii avand loc la poarta aparata de Ochoa. Motta a reluat cu putin pe langa poarta dupa un sfert de ora, iar Alex n-a putut sparge zidul de fundasi al oaspetilor din interiorul careului.

Matuidi a ratat si el o ocazie mare, iar Ibrahimovici trecut pe langa deschiderea scorului la pasa lui Silva, insa a lovit balonul cu tibia si corsicanii au scapat din nou cu fata curata.

Finalul primei parti a fost unul tensionat dupa ce Motta a fost eliminat pentru o intrare criminala la Sammaritano. Mutu a incheiat repriza cu un sut din lovitura libera in plasa laterala.

Chiar daca au iesit de la cabine cu un om mai putin, parizienii au dictat cursul jocului si in partea secunda, ratand numeroase ocazii. Ochoa a prins o zi buna si a intervenit salvator in doua randuri, in timp ce Matuidi a trimis de doua ori pe langa poarta din pozitii foarte bune.

Ajaccio a incheiat meciul fara gol primit, repetand rezultatul din tur, si a obtinut un punct extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii. Romanul Adrian Mutu, care a bifat o noua partida fara gol marcat, a fost scos de pe teren in minutul 86, cand in locul lui a fost trimis Lippini.

In urma acestui rezultat, Ajaccio ocupa locul 15 in clasament, cu 20 de puncte, la patru “lungimi” de retrogradare. De cealalta parte, PSG ramane pe prima pozitie, dar poate pierde fotoliul de lider pana la finalul etapei.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page