Important

WEB | Cele mai neobişnuite funcţii pe care le au angajaţii Google

Google este cunoscută drept o companie neconvenţională, iar acest lucru ajunge să se reflecte şi în ceea ce-i priveşte pe angajaţi. Compania le permite acestora să-şi numească jobul după bunul plac atunci când vine vorba de propriile cărţi de vizită. Business Insidera realizat un top al celor mai inedite şi neaşteptate titulaturi pe care şi le-au trecut angajaţii Google pe cărţile de vizită, cu menţiunea că unele dintre ele descriu cu adevărat funcţia pe care aceştia o deţin.

Manager al programului de dans. Un astfel de angajat îi învaţă pe ceilalţi să danseze, să practice yoga şi alte activităţi de acest gen într-un studio al companiei.

Nutriţionist. Acesta verifică ca întreaga masă pusă gratuit la dispoziţia angajaţilor de către Google să fie sănătoasă şi gustoasă.

Specialist în alimentaţie. Un astfel de angajat aparţine de departamentul de HR şi efectuează diferite experimente cu alimente şi produse aflate pe piaţă.

Educator care supraveghează copii. În această categorie intră acei angajaţi care au grijă de copiii salariaţilor în locurile special amenajate.

Maseur terapeutic. Aceasta este una dintre cele mai vechi slujbe de la Google.

Specialist în ergonomie. Aceşti oameni se ocupă de aranjarea locului de muncă într-aşa manieră încât angajaţii să se simtă confortabil.

Manager de fitness. Aceştia pregătesc diferite programe de fitness şi de mişcare pentru ca angajaţii Google să fie într-o formă bună.

Manager de “transporturi”. Acesta se ocupă de dirijarea şi întreţinerea diferitelor forme de transport din campusul companiei şi nu numai, şi anume de microbuze, biciclete şi orice alte mijloace de transport pe care le folosesc angajaţii.

Jolly Good Fellow” sau tipul vesel şi charismatic. Acest post este deţinut de către Chade Meng-Tan, un fost inginer în cadrul companiei care îi consiliază şi îi ajută pe ceilalţi, în cadrul unui programu numit “Search Inside Yourself” (nr. caută în interiorul tău).

Şeful echipei „verzi”. Acesta supraveghează ca angajaţii, produsele, mâncarea şi chiar clădirea să fie în pas cu trendul eco.

Regele neînfricat al Federaţiei Intergalactice şi Comandant al Universului. Acesta este titulatura postului pe care îl ocupă Tiffany Montague, cea care se ocupă de proiectele legate de cosmos ale Google.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page