Important

LOCAL | Aviz botoșănenilor amatori de ieșiri la iarbă verde! Polițiștii verifică locurile unde se făceau grătare în mod tradițional

În cursul zilei de ieri, 1 mai, polițiștii, impreună cu celelalte structuri de ordine și siguranță publică au fost prezenți în teren pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea respectării legislației in vigoare.

De 1 mai, polițiștii botoșăneni au oprit pentru control, la Vorona,  două autoutilitare conduse de doi bărbați de 44 de ani, respectiv 40 de ani, ambii din județul Suceava, care transportau material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a stabillit faptul că avizele de însoțire a mărfii nu erau intocmite conform prevederilor legale. Față de cei doi a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 de lei fiecare, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de material lemnos cu volumul de peste 12 metri cubi, a fost supusă confiscării. Și astăzi, oamenii legii vor avea razii în zonele de agrement în care in mod tradițional se organizau ieșiri in aer liber.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page