Importantsocial

LOCAL | Bătrânii cazați într-un cămin din Botoșani au primit daruri – FOTO

Își duc zilele amintindu-și momentele care le-au adus bucurii în decursul existenței sau durerile au măcinat sănătatea și tinerețea lor, tânjind după nepoței sau după îmbrățișarea copiilor pe care i-au crescut cu atâta drag. Unii nu mai au pe nimeni în familia lărgită care să le aducă o mângâiere.  Sunt bătrânii cazați la Căminul Trușești, care săptămâna aceasta au primit daruri. Mesagerul bucuriei a fost președintele Asociației ,,Grup Civic”, din Botoșani, care însoțit de voluntari, a adus un zâmbet pe chipurile oamenilor împovărați de dor, chiar dacă distanțarea socială i-a obligat să îi priveze de o îmbrățișare caldă.

,,Au fost copii cuiva, au fost părinții cuiva, unii încă sunt, alții nu mai au rude în viață, în schimb nu sunt singuri, iar nevoile lor sunt cunoscute. Sa nu ne uitam bătrânii, la bătrânețe și cel mai mic ajutor contează.Mâinile care ajuta sunt uneori mai sfante decât gurile ce doar se roagă. Asociatia GRUP CIVIC Botosani este alaturi de bătrâni județului și răspunde în limita posibilităților tuturor. Datorită oamenilor cu suflet mare care au donat din puținul lor am reușit împreună sa mai facem o fapta bună. Va mulțumesc frumos pentru sprijin oamenii cu suflet de aur,fara voi aceste lucruri frumoase nu ar fi posibile. Astăzi 990 de scutece,30 de pâini și 20 de cozonaci au fost donate catre CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE TRUSESTI.

DONATIA TA FACE DIFERENȚA :

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22”, a scris pe pagina de facebook Daniel Câșlariu.
https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page