Importantsocial

LOCAL | Botoșănean sancționat pentru că ar fi dus o sticlă cu vin unei rude aflate într-un centru de carantină

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări la 632 persoane izolate la domiciliu și 21 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 270.000 de lei, dintre care 64 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de peste  260.000 de lei.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 8000 de lei. 103 jandarmi au participat la misiunile de ordine publică în sistem integrat, din care 28 la centrele de carantină. În această noapte, Lumina Sfântă a Învierii a fost dusă de jandarmi la persoanele cazate în centrele de carantină.

O persoană care s-a prezentat la un centru de carantină pentru a aduce un pachet a fost sancționată contravențional cu avertisment, după ce jandarmii au găsit o sticlă cu vin la controlul acestuia. Persoana respectivă a susținut că nu știa ce conține pachetul pe care l-a adus la rugămintea unei cunoștințe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page