Important

LOCAL | Încă o victimă a metodei ,, Accidentul”, la Botoșani. Poliția caută autorii

Marți, politiștii din Botosani au fost alertați de către o femeie de 64 de ani din localitatea Stauceni, cu privire la săvârșirea infracțiunii de “inșelăciune”. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care a fost produsă fapta și pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere potrivit legii.

Femeia a rămas fără banii de înmormântare, după ce persoane necunoscute au cerut să li se plătească urgent o sumă necesară unei rude care trebuia să treacă printr-o operație urgentă. Speriată, botoșăneanca a scos toate economiile și le-a dat necunoscuților. Abia după ce aceștia s-au făcut nevăzuți și-a dat seama de greșeală și i-a anunțat pe polițiști.

Related Articles

One Comment

  1. Si părinții mei din localitatea Miorcani au primit untelefon în rețeaua fixă Romtelecom tot marți în jurul orei 17.Curios e faptul că știau nume din familie pe care le au folosit pentru a fi credibili.Se știe că este o farsă dar pentru niște oameni în vârstă o asenenea veste poate fi fatală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page