Importantsocial

LOCAL | Scările de bloc din Zona industrială a municipiului Botoșani au fost dezinfectate – FOTO&VIDEO

Scărilor de bloc din Zona industrială a municipiului Botoșani au fost dezinfectate, miercuri. Acțiunea a început la la 7:30 și face parte dintr-un program amplu care include toate scările de bloc din oraș.

Programul va fi afișat, scară cu scară, prin grija asociațiilor de proprietari

Locatarii trebuie să stea în apartamente pe durata dezinfecției și o oră după terminarea procedurii.

Începând de marți, 14 aprilie, din dispoziția primarului Cătălin Flutur, a început operațiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din

a început operațiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din municipiul Botoșani. Primarul a semnat luni contractul cu societatea care va asigura efectuarea acestui serviciu, câștigătoarea unei proceduri transparente de licitație.

Nu mai puțin de 450.000 mp de spații comune din aproape 2000 de scări de bloc botoșănene vor fi dezinfectate cu substanțe certificate. Proprietarii apartamentelor vor trebui să stea în locuințe pe durata dezinfecției și o oră după încheierea acesteia. Programul dezinfectărilor va fi afișat în fiecare scară de bloc prin grija asociațiilor de proprietari.

https://drive.google.com/file/d/10BmtJ3qk2S2aLHVtkNb7mFpfdhvQ67Cv/view?fbclid=IwAR26mSeXySMWr3Hxsk2SSbYjmX0DATpRzx5l9rnMDehP8AC9rwoBHYLbOW0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page