Important

LOCAL | Mirel poate să zâmbească din nou. Ajutorul pe care l-a dat cândva unor semeni se întoarce

Un bărbat din satul Havârna, încercat de viață, care a sărit mereu în spirijinul aproapelui, are acum la rândul său nevoie de ajutor. Președintele Clubului dorohoian de fotbal ACS , ,, Juniorul”, Florin Caletcă, sprijinit de câțiva oameni de bine, a sărit în ajutorul său.  Povestea botoșănenului este una tristă.

,,Am aflat si de domnul Mirel O. din satul Garbeni, comuna Havirna, care a cerut ajutorul oamenilor printr-un apel disperat, deoarece nu avea bani de mâncare.
După doar 3 zile, Simona Elena, domnul presedinte- Caletca Florin de la Acs Juniorul Dorohoi si a unor oameni cu sufletul mare, ne-am mobilizat si am ajuns astăzi încarcati cu de toate, alimente și cele necesare in satul Garbeni, comuna Havirna, jud.Botosani.
L-am gasit pe domnul Mirel in căsuță lui modestă gatindu-si niste cartofi.
Era dezamăgit că nu are un frigider functional in care sa-si tina mâncarea gatita la rece.
Lumea in sat il cunoaste ca un om muncitor la viata lui, dar care a dus o viata grea.
Destinul nu i-a fost deloc usor, Mirel si-a îngrijit singur tatăl bolnav la pat care a decedat recent, a muncit in tari straine si cu ziua prin sat, nu a avut niciodata o situatie materiala buna si totusi a fost singura persoana din sat care s-a oferit voluntar sa repare o casa gratis cand a luat foc in Viisoara intr-un sat vecin.
Au venit vremuri grele pentru Mirel deoarece lucra cu ziua prin sat, si datorita Covid19, nu a mai putut lucra, fara contract si a rămas fără bani pentru traiul de zi cu zi.
Totusi, o veste buna este ca Mirel va incepe munca, la o fermă de animale din sat, si speram ca in scurt timp situația lui se va îmbunătăți pentru el si familia lui.
Dacă mai sunt persoane care vor sa-l ajute pe Mirel cu alimente sau orice considerati necesar d-voastra, va rugam dati-ne de stire. Mirel are mare nevoie de un frigider, aragaz si alimente.
Il puteti contacta pe Mirel la tel: 0769478512.
Împreună vom reuși! Împreună suntem mai puternici!!!”, a scris unul dintre voluntarii care au sărit în ajutorul acestui botoșănean.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page