Importantsocial

LOCAL | Botoșăneanca care trăiește cu o pensie de 142 de lei a primit daruri în apropiere de sărbătorile pascale – FOTO

După doar doua zile de la postarea povestii bunicii ADELA care supraviețuiește cu un Ajutor Social de doar 142 de lei Asociația botoșăneană ,, Grup Civic” a reușit sa ii cumpăre un aragaz și un frigider cu ajutorul unor oameni cu suflet mare care au sărit în ajutor și au donat din puținul lor.

,,Noi va mulțumim pentru tot ajutorul acordat și dacă doriți și dumneavoastră sa ii călcați pragu cu câteva alimente o găsiți pe strada Colonel Tomoroveanu, numărul 17, etaj 1, apartment 28. Ajutorul dumneavoastră contează întotdeauna și datorita vouă oameni frumoși am reușit sa facem lucruri frumoase.De asemenea restaurantul Tea Time Catering Restaurant din Botoșani s-a oferit sa ii asigure un meniu în fiecare zi. Va mulțumesc frumos.
Asociatia GRUP CIVIC Botosani :
IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22”, a postat pe pagina asociației administratorul Daniel Câșlariu.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page