Important

INFRACTIONAL | Un șofer din Botoșani a sunat la 112 și a spus că este ameninţat şi urmărit în trafic. Ce surpriză au avut polițiștii

Duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat din localitatea Adăşeni cu privire la faptul că a fost ameninţat şi urmărit cu un autovehicul de persoane a căror identitate nu o cunoaşte.

În urma deplasării la faţa locului s-a stabilit următoarea situaţie de fapt:

Pe drumul naţional DN 29, a fost depistat un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, care a declarat că mai multe persoane din localitatea Adăşeni,  l-ar fi ameninţat şi l-ar fi urmărit cu un autoturism până la ieşirea din sat.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat această procedură.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la  recoltarea probelor biologice.

         

 

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page