Importantsocial

LOCAL | Alertă! Adolescentă dispărută de două zile. Fata, care parcă a intrat în pământ, este căutată cu poliția

O tânără de 15 ani este căutată cu disperare de mama  ei care a anunțat autoritățile după ce și-a așteptat în zadar fiica să ajungă de la cursuri  

Antonia Matrași, născută pe 15 ianuarie 2004, în mun. Botoșani, judeţul Botoșani, domiciliată în: sat Sarafinești, comuna Corni, judeţul Botoşani, a plecat luni dimineață la liceul la care este elevă și nu s-a mai întors.

Motiv urmărire: La data de 18.11.2019, orele 17.18, polițiștii din cadrul S.P.R. nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112 de către M.A. de 37 de ani, din satul Sarafinești, comuna Corni, cu privire la faptul că fiica ei, a plecat în cursul aceleiași zile la orele 0700, la liceul la care este elevă din municipiul Botoşani, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțimea 1,60 m, greutatea aprox. 55 de kg,  părul șaten deschis vopsit blond, ochi albaștri.

Semne particulare: nu are.

Îmbrăcăminte : palton de culoare bej cu guler și mâneci negre, pantaloni negri, o eșarfă de culoare roșie, rucsac bej,adidași de culoare albastră.

 

Related Articles

One Comment

  1. La cat este de chinutita fata aceasta nici nu are cum sa nu plece de acasa. Oare de ce își fac grijă părinții când știu destul de bine câtă bataie ii da și cum se comporta cu ea. A mai fost plecata odată de acasa.. Ar trebui parintii sa fie luați la întrebări din ce motive a plecat de acasa fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page