Diverse
RETETA | Pastrav in crusta de nuci
Pastravul in crusta de nuci este un preparat deosebit, foarte gustos si hranitor.
Ingrediente:
- 2 linguri faina
- 150 ml lapte batut
- 100 g nuci tocate grosier
- 4 fileuri de pastrav
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper
- 1 lingura unt
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Spala si curata bine fileurile de pastrav, apoi usuca-le cu servete curate de bucatarie. Presara peste ele sare si piper.
Tavaleste fileurile de peste prin faina, apoi trece-le prin lapte batut, iar la final prin nuca tocata grosier.
Pune la incins uleiul amestecat cu untul.
Prajeste pastravul in grasimea incinsa, avand grija sa il tii doar 4 minute pe fiecare parte.
Scoate pastravul la scurs pe servete de hartie.
Serveste pastravul cu felii de lamaie alaturi.
Sursa: www.retete.acasa.ro