RETETA | Somon la grătar cu sos de avocado
Ingrediente:
800 g somon, tăiat în 4
1 lingură ulei de măsline
sare
1 linguriţă chimion
1 linguriţă boia
1 linguriţă praf de ceapă
1/2 linguriţă praf de chili
1 linguriţă piper
Pentru sosul de avocado
1 avocado, feliat
1/2 ceapă roşie, feliată
zeama de la 2 lime
1-2 linguri coriandru tocat
sare după gust
Mod de preparare:
Amesteci sarea, praful de chili, boiaua, praful de ceapă şi piperul, freci cu această compoziţie şi uleiul de măsline fiecare bucată de peşte. Laşi la frigider 30 de minute.
Încingi grătarul. Amesteci avocado, ceapa, coriandrul, zeama de lime şi sare într-un bol şi laşi un pic la frigider. Laşi peştele pe grătar până se pătrunde. (Cam 5 minute). Serveşti cu sosul de avocado
sursa: http://www.thecookierookie.com