Retete
RETETA | Salată de paste cu dovlecei și nuci
Ingrediente:
140 g fusilli
280 g dovlecel tăiat felii
140 g ciuperci tocate mărunt
50 g roșii cherry tăiate 1/4
1 praz
2 linguri de nuci
50 g năsturel proaspăt
Dressing de ulei de măsline, oțet balsamic, usturoi proaspăt, muștar Dijon, sare
Mod de preparare:
Fierbi fusilli conform indicațiilor de pe ambalaj.
Preîncălzești cuptorul la 220°C.
Într-o tavă pui ciupercile și dovleceii și le stropești cu ulei. Asezonezi cu sare și piper. Dai la cuptor 12-15 minute.
Cureți și speli foarte bine prazul. Îl tai rondele și apoi îl călești în ulei încins timp de 5-7 minute.
Toci nucile mărunt. Toci năsturelul. Într-un vas mare amesteci toate ingredientele și pui deasupra dressingul.