ImportantLocal

LOCAL | Doi bărbați, tată și fiu, victime ale unui accident produs la Cucorăni, ajutați de doi pompieri care se întorceau din misiune

Doi bărbați, tată și fiu, victime ale unui accident rutier produs astăzi, la prânz, pe raza localității Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, au primit ajutor de la doi pompieri care se întorceau din misiune, până la sosirea echipajelor Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Slt. Bogdan Grădinaru din cadrul Centrului Operațional și plt. maj. Cristina Mihai de la Inspecția de Prevenire, se întorceau din comuna Cândești, unde au desfășurat un exercițiu de evacuare. Pe raza localității Cucorăni, au observat două mașini avariate și un bărbat care stătea pe marginea drumului, ghemuit. În timp ce plt. maj. Cristina Mihai a ajutat victima, care acuza dureri cervicale și costale, slt. Bogdan Grădinaru a deconectat bornele celor două autoturisme, prevenind astfel izbucnirea unui incendiu. Cei doi pompieri au rămas la locul accidentului până la sosirea echipajelor SJA Botoșani.

Prin fapta lor, cei doi colegi au dovedit că indiferent de atribuțiile din fișa postului, personalul unității noastre deține calități umane extraordinare în care profesionalismul, spiritul civic și responsabilitatea față de semeni sunt la loc de cinste.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page