Retete
RETETA | Salată de curcan și legume
Ingrediente:
300 gr carne de curcan fiarta ( piept, pulpa), 2 castraveti in otet, 2 gogosari in otet, 2 morcovi fierti , 4 cartofi fierti, 1 albus de ou fiert , sare si piper dupa gust, 150 gr maioneza.
Decor: patrunjel verde, rosie.
Decor: patrunjel verde, rosie.
Mod de preparare:
Carnea de curcan se marunteste.
Taiem cubulete castravetii si gogosarii , apoi ii punem intr-o sita ( la scurs) .
Intr-un vas adaugam : legumele fierte si taiate cubuete, castravetii si gogosarii , carnea de curcan , albusul maruntit, sare si piper dupa gust, maioneaza.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Se pune intr-o forma tapetata cu folie alimentara, apoi se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu verdeata si legume.
Pofta Buna!