Educatie

EDUCATIE | Vino și participă la Poveștile Cangurului!

A fost odată…

Într-o zi de decembrie, cuprinși de magia Crăciunului, cei mai inspirați dintre elevi vor descoperi…Poveștile Cangurului.

Întâlnirea cu cele mai frumoase povești are loc la 16 decembrie și, dacă vrei să fii sigur că micuțul tău are un loc rezervat – înscrie-l până la 29 octombrie.

Poveștile Cangurului se adresează elevilor din clasele II-XII, iar testarea este structurată pe clase, în funcție de nivelul de pregătire al elevilor.Concursul își propune să dezvolte interesul elevilor pentru lectură și testează viteza de citire și înțelegere a unui text literar, dar și spiritul de observație sau logica.

Micuții de clasa a II a trebuie să exploreze o poveste și să descopere răspunsul la 24 de întrebări, iar colegii din clasele III – IV au câte 30 de întrebări.

Firul poveștii se complică puțin la clasele V – XII. Fiecare poveste are câte 40 de itemi.

Aventura în lumea poveștilor durează 60 de minute. Elevii din clasele II – IV primesc medalii, iar cei mari merg la baraj.

Toate detaliile despre Poveștile Cangurului le puteți obține la numerele de telefon 021 243.40.35, 021 243.40.36, 021 313.96.42, 021 315.39.70, la adresa de e-mail [email protected] sau pe website-ul www.cangurul.ro.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page