ImportantLiga 3

LIGA 3 | FCM Dorohoi a invins cu 4-1 pe Aerostar Bacau. SUPER-GOL reusit de Bordeianu – GALERIE FOTO

Victorie la scor obtinuta de FCM Dorohoi astazi in fata celor de la Aerostar Bacau.

Oaspetii au deschis scorul surprinzator prin Madalin Munteanu, care a primit o pasa in fata portii din partea stanga si nu l-a iertat pe Rohetki. Bacauanii au fost la un pas de a face 0-2 in minutu 16, atunci cand acelasi Munteanu a reluat cu calcaiul spre poarta gazdelor, insa Halip a respins in forta.

Echipa lui Vespazian Colban s-a trezit usor, usor, iar in minutul 32, Dobos are prima mare ocazie de a marca, insa sutul sau din 6 m, trece putin pe langa poarta. Peste numai patru minute, acelasi Dobos a facut faza golului egalizator. Acesta a sutat puternic, balonul a lovit bara transversala, apoi a ajuns la Vrabie, care a sutat si a marcat pentru 1-1.

In partea secunda, dorohoienii au reusit sa intoarca rezultatul printr-un penalty obtinut de Porfireanu si transformat de  Bordeianu. Peste numai 3 minute, Mihai Bordeianu a dus scorul la 3-1 printr-o super executie, sut de la 20 de m. In minutul 83, Eduard Sandu a inchis tabela cu un sut la coltul lung, dupa ce a scapat singur spre poarta bacauanilor.

FCM Dorohoi – Rohetki – Stefan Nicolae, Luca, Halip, Ursachi – Vrabie, Orasanu, Dobos, Ghiviziu, Bordeianu – Porfireanu 

GALERIE FOTO:

[nggallery id=393]

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page