RETETA | Brioșe „Fantomă“ pentru Halloween
Ingrediente:
250 g făină
200 g zahăr
50 g pudră de cacao
1 lingură praf de copt
1 praf de sare
2 ouă bătute
230 ml lapte
80 ml ulei
1 plic zahăr vanilat
frișcă, după gust
fulgi de ciocolată sau cereale, pentru decor
Mod de preparare:
Într-un bol, amesteci făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt și sarea. Separat, combini ouăle împreună cu laptele, uleiul și zahărul vanilat. Încorporezi amestecul lichid în cel cu făină. Torni într-o tavă de brioșe tapetată cu forme de hârtie. Dai la cuptor 25 de minute sau până ce trec testul cu scobitoarea.
Lași brioșele la răcit, apoi le scoți din tavă și le decorezi cu frișcă și câte 3 fulgi de ciocolată sau cereale rotunde, pentru a crea o mică „fantomă“.
Sursa https://www.eatingonadime.com