RETETA | Ciocănele de pui crocante cu usturoi la cuptor
Ingrediente:
900 g ciocănele de pui
4 linguri ulei
4 linguri unt
3 linguri usturoi pisat
2-3 linguri pătrunjel tocat
50 g parmezan ras
sare
Mod de preparare:
Preîncălzești cuptorul la 218 °C. Așezi bucățile de carne într-o tavă și le dai la cuptor, 20-25 de minute, apoi le întorci pe partea cealaltă și le lași încă în jur de 20 de minute, până se rumenesc.
Într-o tigaie, amesteci uleiul și untul, aștepți ca cel din urmă să se topească în totalitate, apoi adaugi usturoiul, pe care îl sotezi, la foc mediu, 3 minute. Torni amestecul într-un bol. Combini cu pătrunjelul și sare, după gust. Treci ciocănelele de pui prin această compoziție, până sunt acoperite în totalitate, apoi le așezi pe o farfurie. Presari parmezanul. Servești cu extra pătrunjel, dacă vrei.
Sursa http://butteryourbiscuit.com