Liga 2

CUPA ROMANIEI | Valeriu Bordeanu: “A fost greu, dar ne-am indeplinit obiectivul”! VEZI ce spune despre incidentul dintre Porumboiu si Sburlea!

Valeriu Bordeanu, jucatorul-antrenor de la FC Botosani, a declarat la finalul meciului ca partida de la Vaslui a fost una foarte grea pentru echipa botosaneana.

“A fost greu, am intalnit o echipa care are jucatori cu experienta, dar si noi am stat bine in teren si ne-am indeplinit obiectivul. Au exercitat o presiune constanta asupra noastra si ne-au impins in jumatatea noastra de teren, insa noi am ripostat pe contraatac. Prima ocazie de gol ne-a apartinut noua printr-o lovitura libera”, a declarat Vali Bordeanu.

Vali a vorbit in direct la Dolce Sport si despre incidentul de la finalul partidei dintre Adrian Porumboiu si Sabin Sburlea.

“Am auzit câteva reproşuri, dar e echipa lor, e casa lor, nu mă bag eu în problemele lor. Şi eu am fost jignit de antrenori, de conducători, dar am mers mai departe. Frânge din personalitatea unui jucător să fie tratat astfel.

A fost un incident, vor trece peste, Sburlea e tânăr şi e de mare valore. La final am fost să-i felicităm, că au fost un adversar de calibru şi atunci a intervenit ceva, a căzut ca un fulger! Mi-am văzut de treaba mea şi am plecat la vestiar”, a mai spus Bordeanu.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page