Liga 2

LIGA 2 | Cristi Munteanu critica arbitrajul lui Dima: “Farul se va retrage dacă mai avem astfel de arbitraje ruşinoase!”

La finalul meciului dintre FC Botoşani şi Farul Constanţa, soldat cu victoria gazdelor cu 1-0, gol Todoran în minutul 38, oficialii clubului de la malul mării, prin vocea vicepreşedintelui Cristi Munteanu au atacat virulent arbitrajul centralului Iulian Dima.

“E cel mai nemernic arbitru care a arbitrat vreodată pe Constanţa. Îi facem memoriu cu casetă cu tot. Nu poti să îţi baţi joc de o echipă care face 1.200 de km pentru un meci. Şi-a bătut joc de munca unei echipe. Vine un nemernic care îşi bate joc de munca unui club. Am avut două penalty-uri clare, la un henţ şi la un fault care a fost placaj ca la rugby. A spus-o până şi comentatorul de la TV. Vom cere să fie suspendat arbitrul, pe baza casetei de meci. Aşteptăm să vedem ce notă îi va da observatorul, mai ales că acesta este de la Piatra Neamţ, destul de aproape de Botoşani”, a declarat oficialul marinarilor.

Farul ameninţă cu retragerea şi solicită reacuzarea lui Balaci şi Dima

În încheiere, Cristi Munteanu nu a ezitat să anunţe pe un ton foarte serios o posibilă retragere a Farului în cazul în care echipa sa va mai avea parte de un nou arbitraj defavorabil.

“Nu suntem bătaia de joc a nimănui. La Otopeni, centralul Balaci a făcut ce a vrut din noi şi nu am zis nimic, dar acum, la Botoşani, s-a pus capac. Vom cere ca cei doi arbitri (n.r. – Balaci şi Dima) să nu mai oficieze niciun meci al Farului vreodată. Mai mult, echipa Farul este decisă să nu se mai prezinte la meciuri dacă mai avem parte de un astfel de arbitraj ca cel de azi cu Botoşaniul”, a avertizat vicele grupării de la malul mării

sursa: liga2.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page