ImportantLiga 4

LIGA 4 | SCANDAL! Gica Tabultoc ironic dupa sedinta de la AJF: “Noul presedinte si antrenor al echipei AS Roma este Gabriel Tanasa. El va juca cu Dersca, noi nu mai continuam”

Astazi la ora 17:00 a avut loc la sediul AJF o sedinta in care s-a judecat un memoriu depus de clubul AS Roma impotriva arbitilor care au oficiat partida de sambata cu CS Dante. La comisie s-a prezentat doar centralul Gabriel Tanasa, asistentii preferant sa spuna “pas”.

Dupa o discutie de aproximav o ora, presedintele AS Roma, Gica Tabultoc, i-a instiintat pe oficialii AJF ca incepand de astazi de echipa se va ocupa arbitrul Gabriel Tanasa. AS Roma a cerut regujarea partidei cu CS Dante si delegarea unor arbitri din Iasi sau Suceava, in caz contrar se vor retrage din campionat. Cum acest lucru nu este posibil, romanii au anuntat retragerea.

“Incepand de astazi noul presedinte si antrenor al echipei AS Roma este Gabriel Tanasa. Ne-a demonstrat si in meciul de la Ungureni si in meciul de la Roma cu Dante ca merita aceste doua posturi. Noi nu vom continua sa ne batem joc de munca si de banii nostri. Anul acesta nu avem nicio sansa si nici o echipa nu cred ca are pentru ca sunt facute deja cartile. Asa cum Pomarla s-a retras din cauza arbitrajului pentru a trage un semnal de alarma, vedem ca nu s-a intamplat nimic, asa ca trebuie sa tragem si noi un semnal.

In felul asta nu poti progresa. AS Roma a marcat in 5 meciuri 28 de goluri, echipa arata bine, dar nu poti lupta cu morile de vant. In prima etapa ni s-a anulat un gol valabil si Luceafarul a marcat din offside. Bogdan Zanfirescu a fost la meci si stie ca am dreptate. De ce sa platesc eu bani pentru greselile de arbitraj”, a declarat pentru GazetaBT.ro, Gica Tabultoc.

De partea cealalta, presedintele AJF, Mihai Calistru, spune ca rejucarea meciului nu este posibila si ca spera ca romanii sa nu se retraga.

“Au facut o cerere cei de la Roma sa se rejoace meciul cu CS Dante (0-0), ca i-au furat arbitrii. Asa ceva nu se poate. Ok, sa zicem ca s-a gresit, dar se greseste si la Mondiale si la Europene, acum ce sa facem.

Cererea a fost respinsa de Comisie, deoarece nu se poate rejuca un meci pentru asa ceva. Am auzit ca ar vrea sa se retraga, acum sper sa n-o faca, dar e optiunea lor. Asta e, s-au mai retras echipe si din Liga 2 sau 3″,a declarat Mihai Calistru.

Related Articles

9 Comments

  1. ar fi bn de incercat ca toate echipele sa nu se prezinte la urmatoarea etapa(in afara de dante bineintele) ptr a protesta fata de comportamentul celor de la ajf si dante.ar trebui sa fie o alianta intre echipele din liga a4a contra celor de la ajf ca prea fac ce vor ei din fotbalul din ligile ce le organizeaza

  2. normal asa ar trebui, dar eu nu cred ca se va intampla. sunt multi loioali tare lui calistru. mereu zice zanfirescu ca avem arbitri buni, ca au promovat. de asta in primele 4 etape din liga 2 si 3 nu a fost nici un arbitru delegat din botosani (doar cretu etapa trecuta), in rest la juniori.

    pana nu pleaca calistru nu va fi fotbal in botosani

    1. vezi ca a fost delegat si vornicu si rbanza plus ca baietii de la botosani aua vut meci si in cupa romaniei , 3 etape sau 4 daca nu ma insel.Iovu si Branza au arbitrat si in cupa romaniei

  3. Cartile sunt facute eu zic sa ne retragem toti dar sunt si chibiti care nu se vor retrage garantez.De ce nu sa jucat baraj anul acesta?De ce Dersca a pierdut meciul de cupa romaniei cu Paltinis?Ajf Botosani a trecut chiar si peste regulamentul FRF.Totul este posibil la Botosani pardon la AJF Botosani.Trebuiau sa ne anunte din start:Dante trebuie sa promoveze, le dadeau maxim de puncte si restul ne bateam intre noi:)) ar fi fost frumos.Drept exemplu iarasi ne vom vedea la ProTv

  4. Regulamentele Ajf Botosani se fac peste noapte scrise de mana.Am avansat fratilor sunt imprimante.De exemplu site-ul ajf botosani vreau sa vad si eu ce jucatori au unii, cate cartonase, un nr de contact de la celelalte echipe nimic.Dati-mi acces ca ma ocup eu de site daca nu are cine.

  5. toate echipele vor sa promoveze:))))doamne incredibil:))…si ei n-au un teren sau un vestiar, si cand mergi sa joci prin nush ce sate te mai iau si la bataie si jucatorii si satenii:)))suntem in 2012!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page