Important

LIGA 4 | “Masinuta de goluri”. AS Roma a zdrobit pe AS Zona cu scorul de 13-1. Sambata au derby cu Dante – GALERIE FOTO

Dupa ce sambata au dat 10 goluri nou-promovatei CS Mihalaseni, in etapa intermediara de astazi, romanii s-au mai distrat cu nou-promovata, AS Zona. “Zonasii” nu au avut nici o sansa in fata “masinutei de goluri” antrenate de Daniel Schiopu.

Inca din minutul 1 romanii conduceau cu 1-0, dupa ce Razvan Carabus i-a pasat decisiv lui Liuta, iar atacantul roman a indeplinit o simpla formalitate. In minutul 11, gazdele au egalat surprinzator prin Claudiu Savescu, dupa un contraatac. Din acel minut romanii au turat motoarele “masinutei” si au oferit un adevarat festival de goluri pe stadionul Mecanex.

Mai intai Irimia a marcat in minutul 19 dintr-un penalty obtinut de Suiu, iar minutul 20 acelasi Irimia avea sa reuseasca dubla, dupa o pasa geniala a lui Carabus. Capitanul romanilor pare ca s-a specializat in pase in acest sezon, pentru ca in minutul 23, i-a trimis decisiv balonul lui Liuta, voroneanul reusind si el dubla. Peste inca doua minute scorul a devenit 1-5, marcator acelasi Liuta, care a profitat de faptul ca portarul a respins in fata balonul trimis din lovitura libera de Irimia. In minutul 29, mijlocasul Padurariu a marcat pentru 6-1, dupa ce a primit o centrare de pe stanga de la Podariu. In minutul 38, Vasile Irimia a sutat puternic de la 20 de m, mingea fiind deviata de un fundas in proprie poarta. Burduja putea sa inscrie pentru 8-1 inainte de pauza, dar a trimis balonul in bara. “Zonasii” au avut ultima ocazie a primei reprize, insa Razlog s-a aflat in preajma careului mic si a indepartat pericolul.

Gazdele au inceput repriza a doua asa cum au terminat-o pe prima, Ungureanu aparand decisiv sutul celor de la Zona. Si cum ocaziile se razbuna, la faza imediat urmatoare oaspetii au mai inscris un gol. Liuta a scapat spre poarta, ii paseaza lui Irimia, iar atacantul romanilor pune latul pentru 1-8. In minutul 54, Irimia trece in rolul de pasator si ii trimite bine lui Padurariu care marcheaza pentru 9-1. Marcatorul ultimului gol a contribuit si la golul cu numarul 10, reusit de capitanul Razvan Carabus.

In minutul 65, romanii profita de neatentia gazdelor, Apatie degajand din propriul careu pana la Carabus, care se afla in dreptul careului de 16 m. In timp ce gazdele protestau si cereau offside, capitanul “vulturilor” a marcat pentru 11-1. In minutul 80, Burduja patrunde in careu pe partea stanga, ii paseaza in fata portii lui Podariu, care inscrie cu calcaiul. Scorul final, 13-1, a fost stabilit de capitanul Razvan Carabus, reusind si el hatrick-ul, dupa Irimia si Liuta.

Dupa distractia cu nou-promovatele, romanii vor intalni liderul CS Dante la Roma, sambata la ora 17:00.

AS Roma: Ungureanu (’70 – Olariu) – Bucatariu, Apatie, Razlog (’45 – Asofronie), Burduja – Carabus, Padurariu, Suiu, Podariu – Liuta (’63 – Corneanu), Irimia (’70 – Sauciuc) 

GALERIE FOTO:

[nggallery id=374]

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page