Important

CUPA ROMANIEI | Rapid Suceava eliminata de FC Zagon! Sucevenii au primit din nou 2 penalty-uri, dar cu pierdut cu 4-1! VEZI DESFASURAREA PARTIDEI!

Rapidul a parasit pe usa de la baie Cupa Romaniei. “Ceferistii” au dat un imens chix in incercarea de a se califica in saisprezecimi, dupa ce a incasat azi o bataie sora cu moartea, scor 1-4, pe terenul cvasi-anonimilor de la Fc Zagon, intr-un meci contand pentru turul V, ultimul inainte de intrarea in lupta a granzilor din Liga I.

“Alb-visiniii” au lasat senzatia ca isi pot respecta blazonul in Covansa si au tras primul semnal de alarma la poarta gazdelor in minutul 7, cand Cainari a scuturat transversala ardelenilor cu un sut de la circa 25 de metri. In ciuda dominarii teritoriale, rapidistii s-au trezit condusi pe tabela de marcaj la jumatatea primei reprize, cand Fc Zagon a deschis scorul in urma unui penalty acordat usor de centralul ploiestean Ovidiu Oprea, pentru un presupus fault comis de Semeghin, taxat la acea faza cu un cartonas galben pentru proteste. Veteranul “ceferistilor” s-a revansat un sfert de ora mai tarziu, cand a centrat de pe partea stanga, un fundas ardelean a blocat mingea cu mana in careu si arbitrul le-a asezat oaspetilor mingea pe punctul cu var de la 11 metri, de unde Negru nu a iertat si si-a trecut in cont al 4-lea gol stagional, stabilind totodata si scorul pauzei la 1-1.

Formatia suceveana a visat frumos la cabine, intr-atat incat s-a trezit abia in secunda 20 a reprizei a doua, la scorul de 2-1 in favoarea gazdelor, care au revenit in avantaj din doua pase, imediat ce au repus mingea in joc de la centrul terenului. Colac peste pupaza, un minut mai tarziu, Rapidul a ramas in zece oameni, dupa ce Bosancu a vazut direct cartonasul rosu la o faza in care si-a urcat un adversar in ambulanta cu un cot aplicat in plina figura. In ciuda inferioritatii numerice, “alb-visiniii” au ramas prezenti in ofensiva si au beneficiat in minutul 64 de un nou penalty, dictat pentru un fault asupra lui I. Plamada. Pana la executarea loviturii de pedeapsa, oaspetii s-au mai trezit cu un jucator eliminat, Semeghin vazand al doilea galben la o faza in care a parasit terenul pentru a lua o sticla de apa de pe banca tehnica, iar apoi s-a certat cu arbitrul. In harmalaia iscata, Negru a ratat penalty-ul, dupa ce a executat slab si i-a permis goalkeeperului ardelean sa respinga.

Ramasi in opt jucatori de camp, “ceferistii” au pierdut controlul, Fc Zagon izbutind sa se despinda pe tabela in minutul 67, cand portarul Preda a iesit cu genunchiul sus pe o centrare, si-a lovit un adversar in cadere si centralul Oprea a acordat a patra lovitura de la 11 metri a intalnirii si a doua transformata de gazde. Cinci minute mai tarziu, gazdele au pus pecetea pe calificare, dupa ce au recuperat o minge la mijlocul terenului de la Sumanariu si au inchis tabela pe contraatac la scorul de 4-1, un rezultat prin care Rapidul arunca din nou in aer casele de pariuri, unde, inaintea meciului de la Zagon, “ceferistii” aveau o cota de 9.50 la infrangere.

Rapid Suceava a inceput jocul de azi in urmatoarea formula : Preda – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Semeghin – Balan, Cainari, Sumanariu, Moldovan – I. Plamada, Negru. Au mai evoluat: Golofca, Spatar si Lozneanu.

sursa: gazetasv.ro 

Related Articles

5 Comments

  1. buna Sunt atât de încântat ca am gasit site-ul dvs., chiar daca l-am găsit din eroare, în
    timp ce eu verificam pe Google pentru altceva, Oricum eu sunt aici,
    acum și-ar dori doar să spun multe mulțumiri pentru un post remarcabil și frumos de interesant blog (Îmi place, de
    asemenea, tema / proiectul),eu nu am timp pentru a merge prin
    tot saitul, dar am marcat-o si l-am inclus, de
    asemenea, fluxurile RSS, asa ca atunci cand am timp, voi fi înapoi pentru a citi
    mai mult, vă rugăm să o țineti tot asa este o munca fantastica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page