Important

NATIONALA | România a trecut la pas de Andorra, 4-0, şi a bifat trei puncte de serviciu pe drumul către Rio

După un început ezitant de partidă, “tricolorii” au fost treziţi de incursiunile şi golul lui Torje (29).

Lazăr (44) a făcut 2-0, iar Găman şi Maxim au închis tabela în minutele de prelungire. Urmează războiul de la Istanbul, pe 12 octombrie.

“A ieşit exact ce ne-am propus, şase puncte din şase. E surprinzător cîţi spectatori au fost, cu ei în spate putem face rezultate mari aici, pe Arena Naţională” (Gabriel Torje)

“Trebuie să continuăm pe acest drum, iar la finalul campaniei de calificare să primim tot nota 10 plus de la selecţioner!” (Gabriel Torje)

“Le dedic golul părinţilor mei şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Andorra ne-a lăsat să jucăm, depindem de rezultatele din dubla cu Turcia şi Olanda” (Alexandru Maxim)

“Gazonul ne-a fost un aliat în jocul nostru combinativ. A fost prima oară cînd joc pe acest minunat stadion, publicul a fost fantastic” (Alexandru Maxim)

“A fost greu pînă am reuşit să deschidem scorul, apoi ne-am descurcat. Momentul în care am marcat a fost mirific, nu înscriu prea des!” (Valerică Găman)

“Nu sînt atît de entuziast, din cauza durerilor pe care le simt la coapsă. Îmi doresc chiar şase puncte din meciurile cu Turcia şi Olanda!” (Ciprian Marica)

“Nu avem jucători care să facă diferenţa, noi trebuie să construim un grup, o echipă. Cu Turcia va fi altceva, acolo trebuie să ne organizăm” (Victor Becali)

“Am jucat mai bine în repriza a doua, nu ştiu încă dacă ne putem califica. Important este că s-au întors fanii la stadion, va conta pe viitor” (Ilie Năstase)

“Am stat prost la realizări, nu trebuie să ne bucurăm că am bătut Andorra. Am fi putut bate mai clar decît acest 4-0, obţinut abia în finalul jocului. S-a simţit şi oboseala acumulată după Tallinn” (Răzvan Raţ, fundaş România)

“Nu ne aşteptam să fie atîta lume la partida cu Andorra. Le mulţumesc suporterilor în numele echipei şi sper să-i răsplătim cu rezultate importante în dubla cu Turcia şi cu Olanda” (Răzvan Raţ, fundaş România)

“Părerea mea e că Damila Măciuca e mai bună decît Andorra” (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page