ImportantSport

SPORT | Costel Enache: “Avem nevoie de consecvență și continuitate, valori pe care trebuie să le promovăm în cadrul echipei noastre”

Luni a avut loc o conferință de presă susținută de antrenorul echipei F.C. Botoșani, înaintea meciului cu ACS Poli Timisoara. Alături de acesta au fost Lorand Fülöp și Stelian Cucu.

Deși echipa botoșăneană se află în fruntea topului Ligii 1, Costel Enache consideră că jucătorii au nevoie de consecvență și continuitate pentru a performa.

“Un joc de campionat, un nou joc cu miză pentru noi. Miza nu este neapărat cea a punctelor, ci a evoluției bune, a mesajului pe care vrem să îl transmitem spectatorilor noștri, fanilor, oamenilor care vin la meci. Am început campionatul oarecum stingher, pentru ca mi-am amintit de meciul Cu CFR Cluj și golul de început  de meci a fost un moment psihologic și de acolo jucătorii cred că au declanșat ceva. Și-au amintit că muncesc mult, muncesc bine în antrenamente, și-au amintit că au forță când sunt uniți. Vreau să le cer jucătorilor concentrare pe ceea ce avem de făcut. E rolul antrenorilor de a încerca să menținem starea de concentrare, de motivație” a declarat Costel Enache, antrenorul F.C. Botoșani.

Partida dintre F.C. Botoșani și ACS Poli Timișoara va avea loc marți, de la orele 16:45.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page