Important

LIGA 2 | Arbitrul e de vina! Cornel Sfaiter ii face memoriu centralului Ilyes la CCA!

Oficialii clubului FC Botoşani intenţionează să depună memoriu la Comisia Centrală a arbitrilor. Ei îl acuză pe centralul Adrian Ilyeş că a acordat prea uşor primul penalty şi că nu a acordat o lovitură de la 11 metri la un fault asupra lui Maghici.

„Obligatoriu îi fac memoriu centralului. Toţi care greşesc trebuie să plătească. Nu e normal ca la un asemenea joc să fie greşeli mari de arbitraj. Arbitraj din ăsta şmecheresc. Sper să fie astăzi ultima greşeală mare de arbitraj”, a spus Cornel Şfaiţer.

Related Articles

2 Comments

  1. De acord cu dvs. domnule Sfaiter, a gresit si arbitrul dar echipa noastra timp de 70 de minute a fost absenta.Sunt multi jucatori in lot care efectiv freaca menta pe gazon.Daca noi aratam putina determinare , cu toata opozitia arbitrilor , am fi marcat cel putin 4 goluri si nu ne mai lamentam ca arbitrii ne-au dezavantajat.Eu ma tem ca si marti vom juca la fel de prost si ne vom face de ras in fata unei echipe de liga 3.

  2. de acord cu dumneavoastra domnule presedinte Cornel Sfaiter,suntem alaturi de orice decizie eu ca suporter al lui FC Botosani sunt de acord dar macar sa fie sanctionat si tusierul din partea dreapta care o gresit la un gol marcat de noi,si sa fie si centralul partidei sanctionat domnule presedinte!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page