Important

LIGA 2 | Marius Croitoru: “Raspunderea este a antrenorului. El face echipa si el raspunde de rezultate”

Mijlocaşul echipei FC Botoşani este nemulţumit de prestaţia echipei şi este îngrijorat în perspectiva meciurilor cu formaţiile care şi-au propus promovarea. Cât priveşte statutul său de rezervă, Croitoru a evitat să comenteze.

„Nu sunt în măsură să spun dacă am pregătit bine jocul. Pot spune că atitudinea nu a fost cea potrivită la ceea ce ne dorim noi. O echipă care vrea să promoveze nu poate să joace doar ultimele 20 de minute. Ar trebui să avem o altă atitudine încă din primul minut. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost un accident.

Problema a fost la noi. Este o piedică foarte mare. Abia la sfârşitul campionatului ne vom da seama de importanţa acestor puncte. Cu atitudinea pe care am avut-o astăzi îmi este foarte greu să cred că avem o altă exprimare în joc. Dacă am jucat cu Suceava de natura asta ce ne vom propune cu echipele bune? Să nu luăm 2-3? Dacă Suceava îţi dă două goluri acasă, la ce să ne aşteptăm de la alte echipei care şi-au propus promovarea. Botoşaniul trebuie să domine acasă din primul minut

Datoria mea este să mă antrenez. Cine răspunde de rezultate, răspunde şi de echipă. Fiecare vrea să joace. Răspunderea este a antrenorului, el face echipa şi el răspunde de rezultate”, a declarat Marius Croitoru.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page