Important

LIGA 2 | FC Botosani, debut nefast cu gand de promovare. CFR Suceava invinge prin 2 penalty-uri – GALERIE FOTO

FC Botosani debutat cu stangul pentru prima data in Liga a II a. Cei de la CFR Suceava au reusit sa se impuna prin doua penalty-uri acordate de centralul Adrian Ilyes. La sfarsitul primei reprize elevii lui Costel Orac erau la pamant cu moralul ,fiind condusi cu 0-2 in primul meci din acest campionat.

Abia spre sfarsitul meciului elevii pregatiti de Costel Orac au inceput “sa joace fotbal”. Dupa introducerea in teren a lui Boghian , Fulop si Croitoru FC Botosani botosanenii au inceput sa domine meciul. In minutul 80, Boghian reuseste sa marcheze pentru 1-2 insa prea tarziu pentru a mai intoarce rezultatul.

In minutu 73, antrenorul Costel Orac a facut o schimbare neinteleasa de nimeni. L-a scos de pe teren pe Valeriu Bordeanu si l-a introdus pe Boghian, desi fundasul Maghici a facut un joc foarte slab. Vali Bordeanu a iesit nervos de pe teren plecand direct la vestiare.

La finalul partidei spectatorii au cerut demisia lui Costel Orac si i-au reprosat ca a lasat pe banca de rezerva jucatori importanti precum Boghian, Fulop, Croitoru sau Poverlovici.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=364]

 

Related Articles

6 Comments

  1. Nu meritam astazi nici un egal,cand suporterii spuneau ca echipa nu merge, in amicale jucau la misto,iata ca astazi s-a vazut ca nu avem lot pentru promovare.Daca pierzi cu o nou promovata ce mai facem cu Sportul,Tulcea sau Navodari.O formatie cu pretentii nu are voie sa se impiedice inca din prima etapa.Uitati-va la contracandidate, dupa 2 etape punctaj maxim si golaveraj foarte bun.Eu l-as da afara pe Orac imediat si as merge pe cuplul V.Bordeanu-Bejan.Pun pariu ca ne facem de ras si marti in cupa

  2. Daca nici dupa aceasta etapa, in care echpa fanion a judetului nu a confirmat, fiind invinsa de o echipa nou promovata si mai ales ca finantatorul principal al formatiei F.C.Botosaniii mai da o perioada de gratie, ACESTEI NULITTI DE ANTRENOR tind sa cred ca toti actionarii din club au alte interese ori sunt indiferenti la suferinta noastra a botosanenilor care sustin aceasta echpipa.
    Oare voi cei care conduceti acest fenomen sportiv al acestui judet , nu vedeti ce se intampla ?
    Va-ti intrebat de ce jucatorii botosaneni (vrabie, patachi, afloarei, prisaca…)au fost trimisi la alte echipe sau sunt tinuti inafara lotului? Deoarece ati fost intoxicati cu tot felul de dezinformari din parte celor pa care ii considerati aproape.
    TRIPLETA de antrenori nu au interes ca echipa sa joace bine , fapt cunoscut foarte bine si de d-l iftimie, asa tind sa cred deoarece el trebuie sa cunoasca tot ce se intampla la echipa.Oare acesti jucatori care i-am enumarat si nu numai nu au valoare in fata nulitatilor aduse da la bacau hunedoara sau ….. , Va-ti intrebat vreodata cine conduce antrenamentul acestei achipe , va spun eu d-le iftimie – d-l antrenor Bejan . OO
    Ori principalul(orac) are o problema de comunicare cu jucatorii ori poate nu realizez eu ca acesta este trendul urmator al chipei noastre.
    D-le Iftimie SCHIMBATI ANTRENORII ca acestia nu au valoare nici de divizia a IV sau ma faceti sa cred ca va au la mana cu cine stie ce matrapazlacuri.
    IN FINAL – meciul de astazi a fost unul din cele mai penibile meciuri de inceput de campionat de cand suntei patron la acesta echipa .
    Nu voi mai veni la meciuri decat in momentul in care voi vedea ca ati schimbat staful tehnic.
    FOARTE PENIBIL SA VA FIE RUSINE DE VOI….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page