Important

LIGA 2 | HAOS la vecini inaintea meciului de maine! Ovidiu Murariu va fi din nou antrenor la Rapid CFR!

Conducerea clubului Rapid Suceava este pe punctul sa faca o reparatie morala in privinta lui Ovidiu Murariu, prin reinstalarea acestuia in functia de antrenor principal, dupa tevatura iscata de venirea lui “Magiun”.

Tehnicianul a confirmat tratativele, insa, de aceasta data, vrea ca intelegerea sa cu Rapid sa fie pusa pe hartie, pentru a evita o noua situatie neplacuta precum cea inregistrata in urma cu doua saptamani, cand a fost fortat sa plece de pe banca tehnica pentru a-i face loc lui Marin Barbu. “Am discutat cu conducerea clubului si sper ca acestea sa se concretizeze. Am inceput o munca la aceasta echipa si as vrea sa o duc la bun sfarsit. In perioada de pregatire m-am bazat pe cuvantul conducerii si s-a profitat oarecum de aceasta situatie. Acum vreau insa sa preiau echipa in niste conditii clare”, a declarat Ovidiu Murariu.

Antrenorul a evitat insa sa spuna daca va lua sau nu loc pe banca tehnica a gruparii rapidiste la meciul de sambata cu Fc Botosani. “Astept sa am o noua discutie clara cu conducerea clubului”, a spus Murariu.

Ca o ironie a sortii, Ovidiu Murariu a fost fortat sa plece de la Rapid, chiar in timpul unei sedinte tehnice in care pregatea amicalul cu Botosani din urma cu doua saptamani, pierdut de “ceferisti” cu 0-2. “A fost un mic scurtcircuit la echipa. Asta ar insemna ca trebuie sa mai facem doar partea finala a antrenamentului pe care il facem atunci pentru meciul cu Botosani. Restul e pregatit”, a spus in gluma tehnicianul.

sursa: gazetasv.ro 

Related Articles

One Comment

  1. Am impresia ca haos e la noi si nu la Suceava.Fratilor care inca mai visati la minciunile lui Orac si Sfaiter o sa va convingeti dupa 4-5 etape ca nu avem ce cauta in lupta pentru promovare cu jucatori second hand adusi de la Bacau,Galati,Reghin si de pe alte coclauri.Astazi Suceava ne-a dat o lectie de cum se joaaca un meci in deplasare.Noi am fost penibili si ne aruncam in careu in speranta ca arbitrul va ceda si va acorda 11 metri.O sa vedeti ca vom fi eliminati si din cupa de SC Bacau si uite asa sperantele mincinoase se vor dilua.Jucatori buni de fotbal sunt M’Bella, Boghian,Maghici si cam atat, in rest umplutura ca sa fie la numar.Curileac a comis-o ca si anul trecut la braila si sper sa nu il mai vad in poarta, se pare ca va lustrui banca de rezerve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page