Important

LIGA 4 | CS Darabani a transferat doi fosti jucatori de la FCM Dorohoi

Clubul darabanean a reusit in ultimele zile de transfer sa-l aduca la echipa din nordul judetului pe fostul jucator al FCM Dorohoi, Mihai Vatafu. De asemenea, dorohoienii Augustin Istina şi Laurenţiu Boteanu vor juca în acest sezon pentru CS Darabani.

Vatafu a fost trimis de Vaspazian Colban la CS Dante, insa pentru ca la meciul cu Microbuzul aceasta a fost rezerva, a preferat sa mearga la Darabani pentru a juca in echipa de start a darabanenilor.

Joi, dărăbănenii au mai înregistrat la AJF Botoşani împrumuturile pentru un an de zile ale jucătorilor Augustin Istina şi Laurenţiu Boteanu, care au evoluat sezonul trecut tot pentru FCM Dorohoi. De asemenea, oficialii dărăbăneni au transferat de la Real Hudeşti un fundaş de 19 ani de perspectivă, Marius Avădănei.

Am dorit să acoperim golurile din echipă şi să transferăm jucători tineri” a precizat Mihai Plugaru, delegatul CS Darabani, pentru site-ul darabaneni.ro.

Nu toată lumea este entuziasmată de achiziţionarea fotbaliştilor dorohoieni, unii jucători dărăbăneni fiind de părere că s-a renunţat mult prea uşor la fotbalişti valoroşi ai echipei precum Robert Grumezescu sau Cosmin Ştefănucî pe considerente financiare, iar acum noile achiziţii beneficiază de aceleaşi prime pe care le-ar fi solicitat şi foştii jucători dărăbăneni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page